Nya hushållsnyckeln iLOQ

Nu har vi slutfört bytet av alla gamla ASSA-cylindrar till våra gemensamma- och service-utrymmen. Er nya hushållsnyckel går som standard till er tvättstuga i ert hus + tvättstugan på Södra Kungsvägen 228 där vi har vår grovtvättmaskin, miljörummet (till höger om våra entréer), dörren in till våra vindsförråd, cykelrummen som hör till just er fastighet dessutom är den programmerad med access för er som hyr däckförråd.
14% av er medlemmar köpte även iLOQ-cylinder till lägenheten för det reduserade priset som erbjöds under bytesveckan. För er blir livet ännu enklare då vi kan programmera även era nycklar som hushållsnycklar och ni har nu ett modernt säkert lås.
Erbjudandet med reduserat pris kommer att återkomma om ca. 6 månader, hör av er till vår nyckelansvarige om intresse finns.

Önskar ni ändra på accessmöjligheter, köpa extranyckel eller spärra en borttappad/stulen nyckel så kontaktar ni först Brf Äpplet 1-5’s nyckelansvarige.
Hen programmerar då om behörigheten eller spärra nyckeln och berättar hur man går till väga. Uppdatering av nyckel kan ske vid någon av våra iLOQ hotspots som finns i varje fastighet.

Det här inlägget postades i Historia. Bokmärk permalänken.