Ändringar i Regler för Äpplet 1-5

Vid styrelsemötet i november 2017 gjordes en del förändringar i våra regler. De följer här:

Köksfläkt  Husen är utrustade med centrala fläktsystem. Vid byte av spiskåpa får därför fläkt med motor ej installeras. En fläkt med kolfilter, får installeras, men enbart under förutsättning att den inte ansluts till det centrala fläktsystemet. En ansökan om ”Tillstånd för ändring i lägenhet” måste lämnas till styrelsen i god tid innan installationen görs.

Ljudstörningar Visa hänsyn mot dina grannar. Tvättmaskin eller torktumlare som är igång sent på kvällen är störande. Likaså musik på hög nivå, flyttande av möbler, klampet från springande barn etc. Kort sagt, alla normala hushållsljud skall upphöra efter kl 22.00. Berätta att ni skall ha fest, antingen muntligt eller med en lapp i porten eller i brevlådan.

Vid renoveringar/ändringar ska hänsyn också tas så att borrande, bilande och hamrande endast sker på dagtid mellan kl.9:00 och 17:00. Mindre störande arbeten som du själv gör får också utföras på lördagar kl. 13-15. Informera alltid dina grannar inför störande arbeten.

P-platser för gäster Föreningen har fem p-platser som är avsedda för korttidsparkerande gäster. Där är parkering tillåten i max 4 timmar. På Södra Kungsvägen, mitt emot Södra Kungsvägen 228 och 230 finns en allmän parkering där man får parkera i 12 timmar.

Upplåtelse i andra hand Om du fått tillstånd av styrelsen att hyra ut i andra hand måste du informera övriga boende i huset vilka de tillfälliga hyresgästerna är och hur länge de ska bo i din lägenhet. Gör det skriftligen eller muntligen.

2017-12-11

Det här inlägget postades i Historia. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *